Mijn naam is Pauline van Veen,

Ik vind het één van mijn belangrijkste taken als uitvaartbegeleider om te luisteren met mijn hart naar de wensen van de overledene en de nabestaanden. Elk afscheid is uniek. Mogelijkheden zijn er oneindig veel. Niets is vreemd, alles is bespreekbaar. Het afscheid moet kloppen.

Afscheid vanuit het hart en niet omdat het zo ‘hoort’.

Pauline van Veen - Rouwdoula en Uitvaartbegeleiding

Afscheid nemen is veel meer dan het regelen van de uitvaart.

Als Rouwdoula begeleid ik alles rond de afscheidsfase. Van het omgaan met het slechte nieuws dat een gezinslid niet meer beter wordt, tot mediation bij een lastige familiesituatie rond een (naderend) overlijden. Van het betrekken van de kinderen bij het afscheid, tot en met de organisatie van de uitvaart. Ook daarna blijf ik, zolang het nodig is, betrokken bij de nabestaanden. Afscheid nemen is simpelweg zoveel meer dan het regelen van de uitvaart.

Hier een stukje tekst over uitvaartbegeleiding. Van het omgaan met het slechte nieuws dat een gezinslid niet meer beter wordt, tot mediation bij een lastige familiesituatie rond een (naderend) overlijden. Van het betrekken van de kinderen bij het afscheid, tot en met de organisatie van de uitvaart. Ook daarna blijf ik, zolang het nodig is, betrokken bij de nabestaanden. Afscheid nemen is simpelweg zoveel meer dan het regelen van de uitvaart.