Vernieuwde website

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
WhatsApp

Mijn vernieuwde website gaat morgen ‘de lucht in’.. de laatste puntjes op  de i. De rouwdoula op ‘de kaart’ zetten. Pauline wat is dat nou precies, rouwdoula? Mijn korte antwoord hierop: “De uitvaartbegeleider begeleidt de uitvaart, de rouwdoula begeleidt de familie in het proces van afscheid nemen. Ik ben rouwdoula en uitvaartbegeleidster”

Omdat afscheid méér is dan alleen uitvaart.

De website wordt gerealiseerd door 730.nl uit Beltrum. Daaf belde mij gisteren aan het eind van de middag op of ik nog na wilde denken over een aantal zaken. Dat resulteerde in een slapeloze nacht.. Vanmorgen vroeg het bed uit en achter de laptop gekropen.

Starend naar het beeldscherm, mezelf steeds de vraag stellend; Wanneer is het voor jou goed ? Dan kom ik toch bij een lastig stukje van mijzelf aan.. de perfectionist.. Terug naar de basis, namelijk ‘wat wil ik met mijn website?’.

Mensen informeren over wie ik ben, wat ik voor ze kan betekenen en hoe ze mij kunnen bereiken. Daarnaast mensen bewust maken van het feit dat zij de mogelijkheid hebben om hun hart te laten spreken bij het nemen van afscheid van hun dierbare.

Afscheid vanuit het hart en niet omdat het zo ‘hoort’.

De website is klaar! En ik.. ik ben tevreden met het resultaat!

Neem snel een kijkje op mijn vernieuwde website